Aanbieding

Dushi Vilten letter K € 3,95 € 1,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 16-01-2016 - Hallo Sanny,
    Afgelopen oktober hebben wij bij jouw diverse speeldoosjes gekocht...  lees meer
  • 27-09-2015 - Hoi Sanny,

    Afgelopen zaterdag heel toevallig langs geweest bij jou in...  lees meer
  • 08-04-2015 - Heel veel succes met de nieuwe winkel. Was in Exloo...  lees meer
Plaats een bericht

Even bijbeppen...

 

 

fotobalk5-1-01.jpg

2 febr.2016

Zo; hard gewerkt aan Hot Marks Glasblazerij de afgelopen weken...nu is het de hoogste tijd voor mn eigen zwaar verwaarloosde webwinkel. Ik zal mn best doen deze de komende weken weer gezellig te maken en veel nieuwe dingen in de etalage te zetten.

Van mijn vorige winkel in Orvelte heb ik nog flink wat winkelvoorraad in het magazijn staan, die niet langer in de winkel in Ootmarsum passen. Deze komen in een aparte winkel-uitverkoop hoek. Dus iedereen, die interesse heeft in winkel-voorraad (denk aan houten deur letters en kaartenmolens, boeken, zeepjes, houten kralen enz.) moet hier af en toe even komen gluren. 

Eerst even een vers rood wijntje inschenken en dan aan de slag!

Prut! Sanny  :)

 

 

18 okt.2015

Begin van de Herfstvakantie; de regen komt met bakken uit de lucht, dus dan binnen maar gezellig maken,hè?

Mark is nèt weer bezig een groep mensen te entertainen...hij geeft nog tot 2 nov.dagelijks een demonstratie glasblazen om 14.00 uur en nèt als in Orvelte vermaken ze zich hier kostelijk om die gekke Engelsman.

We zijn inmiddels een dik half jaar verder hier in t Ootje en we hebben onze weg hier aardig gevonden. Nu komen de rustige maanden eraan en dat is altijd spannend. De komende weken gaan we daarom onze klussenlijst afwerken en wat nieuwe ideeën uitvoeren... Daar ontbreekt het gelukkig nooit aan!

Ik zal ook een afdeling glas, gemaakt door Mark gaan toevoegen in de webwinkel en alles van Marius van Dokkum toevoegen. Tied zat, nu het weer rustiger wordt, dus gauw aan de slag nu...

groetjes, Sanny

 

 

24 juni 2015

We beginnen langzaamaan alles op zn plek te krijgen. De reakties zijn méér dan enthousiast...zó leuk!

Hartverwarmend volk, die Twentenaren!

Ook benieuwd hoe het er hier in de zomer aan toe gaat, met die drukke Siepeldagen en geweldig mooie Kunstmarkt eind aug...dan zijn we hier eens niet als bezoeker, maar als inwoner.

Tot vlug!

 

 

 

 4 april 2015

OPEN!!!

Echt een waanzinnig stoere winkel geworden!

Kom gauw es kiek'n in mooi Twente!

Sanny

 

 

 

4 maart ,2015

Inmiddels is het alweer begin maart en begint heel stiekem t voorjaar een beetje...Samen met Mark van Hot Marks Glasblazerij ga ik met een klein deel van mijn winkel verhuizen naar het mooie kleine kunstminnende stadje Ootmarsum. Eerst maar eens aan het breken, schilderen, met spullen heen en weer slepen, om weer een beetje een gevoel te krijgen voor de nieuwe winkel, waar ik weer heel wat uurtjes zal zoetbrengen. Ik krijg daar ook heel veel werk te doen voor de glasblazerij, dus écht een nieuwe uitdaging! Zonder de tig koppies thee van m'n moeder; zonder de geintjes van m'n vader, zonder de nieuwtjes van m'n zussie en buufje...en niet te vergeten de schattige krielkippetjes van m'n ouders!  Ik zal jullie allemaal gaan missen, hoor!! Maar heb ook énorm veel zin in ons nieuwe avontuur in t "Verre Oosten"!

tot vlug! Groetjes, Sanny

 

 

 

fotosanny-01.jpg

 

likefacebook.png